El vi de Raïm 500

El Nou de 500Una de les idees que fa temps hem estat treballant, es la de fer un vi que representi, el màxim possible, els valors que ens defineixen i que, en el que pertoca als raïms i el vi, hem definit com ARRELAMENT:

“les vinyes, els raïms, al igual que xuclen de la terra els seus nutrients, també respiren del seu entorn, gaudeixen del paisatge i son orgulloses de l’historia d’on es troben ubicades i de les curoses mans que els cuiden”.

I així es el NOU DE +500, un vi fet amb una de les varietats de raïm millor adaptades a la nostra regió, la parellada, per qüestions de sol, microclima i alçada respecte el nivell del mar: totes les vinyes per sobre dels 500 metres.

La parellada-montonega, com també es coneix aquesta varietat de raïm en les nostres contrades, que hem fet servir per a elaborar aquest vi monovarietal, l’hem collit dels millors ceps de les millors vinyes d’alguns dels nostres agrupats.

Aquestes vinyes, seleccionades des de l’any passat, han estat conreades i tractades seguint la normativa de conreu de la nostra Agrupació que, com podreu veure també en aquesta pagina, es molt estricta i restrictiva per tal que els raïms obtinguts no tinguin cap tipus de residu. Podeu visitar totes i cada una de les vinyes i la seva traçabilitat en aquesta mateixa pagina.

A mes a mes, el NOU DE +500 esta emparat pel logo de la nostra marca col·lectiva, registrada a la OEPM que, amb el seu reglament d’us i la normativa de conreu abans esmentada, es un certificat de garantia de procedència geogràfica i de qualitat agroambiental.

Es, per tant, tal i com molt be diu al darrera la botella, EL NOU DE +500 un vi fet amb RESPECTE, respecte per la biodiversitat i el medi ambient, el paisatge, l’historia i la cultura. Amb HONESTEDAT, seguint fidelment unes normes de conreu i tractaments que son publiques per a tothom en la nostra pagina web amb una TRANSPARENCIA pionera en el sector. I amb esperit d’innovació, doncs hem anat a buscar d’aquesta parellada-montonega, en el seu moment òptim de recol·lecció, un vi d’una graduació alcohòlica baixa, 9,5°, per a poder assaborir nous aromes i sabors d’uns raïms tan apreciats per tots els que hi enteneu en aquest fantàstic mon de la vinya i el vi.


Disponible a:


Clica sobre els punts per veure detalls dels punts de venda.

Agrupació d'Agricultors de El Pla de Manlleu | info@raim500.com